Home pageIstoricKnow howTendinteNoutatiSpatiu destinat profesionistilor
Creator si fabricant de nasturi si catarame pentru imbracaminte.

O COMBINATIE PERFECTA INTRE CREATIVITATE, PRICEPERE IN MATERIE DE ARTIZANAT SI PROCEDEELE INDUSTRIALE

Datorita experientei acumulate pe parcursul mai multor ani in care a functionat ca artizan, intreprinderea a stiut sa pastreze traditia care a fost completata de-a lungul timpului cu experienta acumulata si, totodata, cu aparitia noilor tehnologii.

Realizarea produselor noastre necesita o ingemanare intre competenta si pricepere - procedeele chimice pentru realizarea materialelor plastice si a unor produse de finisaj, o experienta solida in ceea ce priveste selectionarea materialelor naturale, traditia privind prelucrarea si finisarea , software pentru personalizarea produselor si a decupajului laser, precizia pentru prelucrarea digitala si colorimetria pentru vopsele.

Plecand de la design-ul conceput in studio-ul nostru de creatie si coordonat de biroul de cercetari, este permisa realizarea a 1000 produse unicat in fiecare an.

Competentele noastre sunt puse in slujba dvs pentru realizarea produselor pe care le doriti, indiferent de materialul , forma sau tehnica folosita pentru personalizare.